Date firma: Roxero All SRL, CUI RO40839118, J12/1301/2019

Termeni si Conditii de Utilizare:

 • Pentru o buna colaborare va recomandam citirea cu atentie “Termeni si conditii” , hostess.ro isi rezerva dreptul de a face modificari/actualizari, fara o notificare prealabila. De aceea, atunci cand accesati site-ul www.depozitdepafumuri.ro,  va rugam sa verificati sectiunea dedicata “Termeni si conditii”, deoarece este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

 Comanda/confirmarea comenzii

 • Prin plasarea si confirmarea comenzii Clientul este de acord cu termenii si conditiile mentionate de www.depozitdeparfumuri.ro si se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea acesteia.
 • Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON, acestea contin TVA de 19%.
 • Produsele se livreaza in cutii dedicate pentru ca produsul sa ajunga in cele mai bune conditii la client.
 • Pasii pentru plasarea unei comenzi se regasesc la sectiunea/link-ul “Cum comand?”
 • Termenul de livrare este in funcitie de produs dorit si de volumul de comenzi din anumite perioade ale anului.

Livrare si termene de livrare:

 • Livrarea produeslor se face prin firma de curierat rapid, Societatea noastra NU colaboreaza cu Posta Romana!
 • In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Societatea va anunta Clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
 • In cazul in care Societatea primeste informatii eronate legate de livrarea produselor, Societatea poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere incalcare a obligatiilor sale, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
 • Va rugam sa verificati continutul coletului la primirea imediata a acestuia si (daca este cazul) sa raportati eventualele nereguli in termen de 48 ore la adresa de e-mail existenta pe site!
 • In cazul in care comanda nu se poate executa motivul fiind faptului ca produsul nu este/nu mai este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate. Clientul poate solicita livrarea comenzii cu produsele confirmate de catre Societate fara cresterea taxei initiale de transport, poate inlocui produsul comandat cu un alt produs sau poate anula comanda.
 • Plata produselor se face ramburs sau O.P.!

Politica de returnare:

 • Produsele se pot returna in maxim 14 zile, fara sa prezinte defecte produsului initial.
 • Produsele pot fi returnate in cazul in care acestea a fost livrate gresite (alt produs decat cel comandat), deteriorat sau gresit la personalizarea acestuia de catre Vanzator (in acest caz comanda va fi refacta in totalitate pe cheltuiala Vanzatorului sau se returneaza contravaloarea acestuia).

Reclamatii si solutionarea acestora:

 • Clientul poate sa depuna reclamatiile sale legate de serviciile sau produsele oferite de Societate atat prin scris cat si prin telefon. Reclamatiile se pot depune la adresa postala electronica: comenzi@depozitdepafumuri.ro sau prin contactarea telefonica la numarul: 0772101870.
 • Societatea va raspunde Clientului in termen de 5 zile lucratoare de la primirea reclamatiilor si va face tot posibilul pentru solutionarea acestora. 

Politica de confidentialitate

www.depozitdeparfumuri.ro se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile pe care le are la dispozitie pentru a pastra confidentialitatea datelor personale puse la dispozitie de Clienti in baza prezentelor Termeni si conditii. 

Prezentul termeni si conditii sunt supuse legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Cluj-Napoca.

ANPC

Sediul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal este în:

Strada Olari nr. 32, sector 2, municipiul Bucuresti, cod postal 024057

Telefon: 021.252.55.99

Fax: 021.252.57.57

Internet: www.dataprotection.ro

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

 

Toate materialele integrate in acest Site sunt proprietatea intelectuala exclusiva a Societatii. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse. Totusi, paginile complete ale Site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor anterior mentionate, Societatea poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizatoare de ecran sau alte programe utilitare din Sit

Mergi sus

Cauta produsul dorit

Adăugat în coș