Vrei sa fii distribuitor ROXE RO?

Suntem încântați să îți oferim posibilitatea de a deveni partenerul nostru în vânzarea produselor noastre și de a contribui la extinderea brandului Roxanne si RXN.

Dacă deții un magazin online sau chiar offline, un magazin de cadouri sau un magazin de cosmetice și produse de îngrijire corporală și beauty, atunci ai o oportunitate unică de a accesa produsele noastre de top, parfumurile de calitate superioară si cu multe recenzii bune din partea clientilor nostri.

Aveti si optiunea de dropshipping pentru toate produsele și comenzile, ceea ce înseamnă că vei putea comanda produsele de la noi și le vom livra direct la clienții tăi, fără a fi nevoie să gestionezi stocurile.

Pentru a deveni un revânzător Roxanne, trebuie să îndeplinești anumite cerințe și să te înregistrezi completând formularul de cerere pentru revânzători. Un reprezentant de-al nostru va lua legătura cu tine și îți va oferi mai multe informații despre programul nostru și procesul de aplicare.

Oferim toată documentația necesară a produsele noastre: poze, descrieri, compozitii etc. Oferim si testere gratuite care sa ajute pentru clientii fizici de care dispuneti.

Mulțumim că ai ales să explorezi opțiunea de a deveni un revânzător Roxanne și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele noastre comune!

Mergi sus

Cauta produsul dorit

Adăugat în coș